Ženska odbojka

Zbog europskih obveza Jedinstva, Mostar čeka

21.10.2017.
u 10:00

Tri utakmice Premijer lige odbojkašica igrat će se uobičajeno subotom, dok je jedna zbog obveza u europskim natjecanjima već odigrana, a jedna zbog prvaka Bimal Jedinstva odložena. Tako će odbojkašice Mostara utakmicu trećeg kola u Brčkom, protiv Bimal Jedinstva, igrati u srijedu, 25. listopada. Od pet prvenstvenih utakmica trećeg kola, Jedinstvo protiv Mostara te Gacko u Višegradu, pa i Kula u Gradačcu protiv Slobode apsolutni su favoriti. Činjenica da je Bimal Jedinstvo “privatiziralo” naslov, prvak je već jedanaest godina uzastopno, najbolja je ilustracija izgleda ekipe Darka Drmača. Međutim, ukoliko nemaju izgleda za pobjedu, Mostarkama se pruža prilika da rasterećene velikom favoritu pruže što jači otpor. Gacko predvođeno Henriette Koullaom, koja je nedavno na prvenstvu Afrike proglašena najboljim tehničarom, također je izraziti favorit u Višegradu.

Iako je Sloboda prošle jeseni iznenadila Kulu u Gradačcu, teško se to može očekivati ove sezone. Iako ima prednost domaćeg terena, Modriča će protiv novakinja u ligi Jahorine to morati i potvrditi na parketu.

Parovi trećeg kola Premijer lige BiH za odbojkašice, Modriča: Modriča – Jahorina (19), Višegrad: HE na Drini – Gacko (16), Gradačac: Kula – Sloboda (19), Brčko: Bimal jedinstvo – Mostar, 25. listopada u 19 sati, Goražde: Goražde - Banja Luka Voley 1:3, odigrano ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije