Mamić poziva

Zbog navijača iz Münchena se živi

29.09.2015., Allianz Arena, Muenchen, Njemacka - UEFA Liga prvaka, skupina F, 2. kolo, Bayern - Dinamo Zagreb. Navijaci Dinama, Bad Blue Boys.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
07.11.2015.
u 10:20

Osim hvaljenja svojih mlađih selekcija, Zdravko Mamić ponovno je pozvao navijače da u što većem broju pomognu plavima.

– Zahvalan sam navijačima koji nas prate u velikom broju, počelo je sa zadnja tri kola prošle sezone kad nas je u tri utakmice pratilo 45.000 ljudi, nastavilo se u kvalifikacijama za Ligu prvaka i u njoj. U meni je još slika naših navijača na Allianz Areni, bilo ih je ukupno 10.000, ali ona skupina od 5000 ljudi nadglasala je 60.000 navijača Bayerna. I zbog tih se navijača isplati živjeti, raditi i boriti. Da imamo podršku kao Olympiakos, gdje bi nam bio kraj, momčadi kao Olympiakos jeli bismo za doručak! U Pireju mi vodimo 1:0, a njih 34.000 navija kao jedan i pomaže svom klubu. No oni imaju i stadion, za 50 milijuna eura sagradili su krasan objekt – govorio je Zdravko Mamić, a Dinamo o takvom stadionu može samo sanjati. (rj)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije