Kod Hadžifejzovića na Faceu

Zdravko Mamić plakao pred kamerama zbog majke: 'Ne daju da zadnje trenutke provedem uz nju'

mamić plače
20.03.2021.
u 09:35

Zdravko Mamić, koji izbjegava kaznu zatvora za pronevjeru milijuna iz Dinama, gostovao je na televiziji Face te se za vrijeme intervjua rasplakao govoreći o svojoj majci. 

- Mama mi ima 90 godina, ne ispušta očenaše iz ruku. Kaže mi, sine, tvoja majka neće umrijeti dok te ne dočekam. U subotu je slavila rođendan u Zagrebu u krugu obitelji. Ovo je prvi put da sam zaplakao otkako sam u BiH, rekao je na televiziji Face.

- Ne plačem što bih trebao sutra u zatvor ili što me nepravedno progone. Plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju. Da joj ispričam koliko sam je volio, da joj se ispričam za sve sitne krađe kad sam joj uzeo novac iz novčanika, kad sam prodao njezin lančić da bih djevojku počastio. Da joj kažem hvala na svemu... Cijeli život sam radio, kad sam imao 16 već sam bio obrtnik. U selu sam iznajmio konjska kola sa zapregom onda bih razvozio kukuruz i pšenicu po silosima. Seoskom gazdi bih platio najam. Razliku bih zadržao za sebe. Nikad mi nije poduzeće propalo, a sad me proganjaju kao zadnjeg kriminalca, rekao je te dodao kako mu je žao što se nije odrekao hrvatskog državljanstva.

- Da mi je presuda ukinuta, prvo bih se odrekao hrvatskog državljanstva! Umrijet ću, a bit će mi žao što se nisam odrekao hrvatskog državljanstva!, tvrdi. 

Pogledajte cijelu emisiju:

Ključne riječi

Komentara 1

TI
timoreskovic29
15:37 20.03.2021.

Ovo je stvarno tragedija po cijeli Hr korpus- nešto poput Blajburga

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije