Premijer liga

Željo je Radniku bio redovita mušterija dok nije doveo Petrovića

23.04.2017.
u 08:00

Tri pobjede i remi, skor je Željezničara u duelima protiv Radnika ove sezone. Ne tako davno, Željezničar je bio redovita mušterija Radnika, bilo da se igra na Grbavici ili u Bijeljini, ali od dolaska Slavka Petrovića na klupu plavih, situacija se promijenila. U četiri odigrana meča, Radnik je samo jednom uspio izvući remi i to u Kupu, kada je u Bijeljini bilo 2:2, s tim što je Željo u tom susretu u posljednjim minutama promašio penal, dok su tri preostale utakmice završavane pobjedom Željezničara. Na Grbavici je oba puta bilo 2:0, a u Bijeljini 2:1 i to pogotkom iz posljednjih sekundi, koji je postigao Stevo Nikolić, koji ove sezone i nema baš previše prilika za igru. Krivac za to je sjajna forma Ivana Lendrića, koji je postigao sedamnaest pogodaka. Međutim, Radnik je momčad koja itekako leži Nikoliću jer je protiv njih u 90. minuti Želji donio pobjedu u Bijeljini, a pogodio je i na Grbavici.

– Stvar je jasna – želimo tri boda iz Bijeljine, kako bismo ostali u vrhu. Kvalitetniji smo i znamo koliko je ovo bitna utakmica za nas, a znamo i koliko dobro igramo u Bijeljini – kaže Nikolić i dodaje:

– Kada god dobijem priliku, dam sve od sebe. Da, dajem golove protiv Radnika i nadam se da sam zaslužio povjerenje trenera.

Željezničar je u posljednje tri utakmice postigao samo gol, a danas (17 sati) se u Bijeljini nada novoj pobjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije