Ženski nogomet

Zeničanke slavile na Blatu (2:1) protiv Širokobriježanki

11.04.2017.
u 09:20

Nogometašice zeničkoga Čelika zasluženo su slavile u 8. kolu Prve ženske nogometne lige Federacije BiH protiv (previše) samouvjerenih nogometašica Širokog Brijega na Blatu rezultatom 2:1. U svemu je nevažno što su domaće imale veći posjed lopte i čitavi niz dobrih prigoda. One nisu pogađale čak ni iz situacija kada se činilo da je promašiti nemoguće. Široki Brijeg poveo je preko Branke Bagarić (24. minuta), Čelik izjednačio uoči odlaska na odmor preko Ilme Durmo (42. minuta), a pobjedu gošćama donijela je Azra Goga (58. minuta).

Široki Brijeg igrao je u sastavu: Grbešić, Hrkać (od 46. Mikulić), Šaravanja, Musa, Glavota, Marušić, K. Ljubić (od 62. B. Ljubić), Knezović, Kvesić (od 75. Vuletić), Bagarić, Stojanović (trener: Ivan Kvesić). Čelik je nastupio u sastavu: Begović, Durmo (od 82. Halać), Ganić, Goga, Devoli, Kulalić, Kobilica, Fetić, Pezer, Udovičić, Krajnić (trenerica: Vahida Mujčinović).

U vodstvu se i dalje nalazi Fortuna iz Živinica s maksimalna 24 boda, nakon što je u prvom proljentom kolu u Tuzli katastroalno svladala Slobodu (8:0). I u 9. kolu Prve ženske lige Federacije BiH Širokobriježanke igraju kući protiv tuzlanske Slobode.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije