Real pred osvajanjem titule

Zidane posebno istaknuo jednog igrača

Zidane
11.07.2020.
u 11:24

Real je kod kuće pobijedio Alaves 2:0 i tako zadržao četiri boda prednosti ispred Barcelone tri kola prije kraja prvenstva. Golove za pobjedu postigli su Karim Benzema i Marco Asensio.

Nakon utakmice trener Madriđana Zinedine Zidane istaknuo je zadovoljstvo izvedbom svoje momčadi. Poseban naglasak stavio je na obranu i vratara Thibauta Courtoisa. Ovo je peta utakmica zaredom u kojoj Real nije primio nijedan pogodak. Velika je ovo stvar za Courtoisa koji je pod povećalom otkako je stigao iz Chelseaja, no sada, kada je najbitnije, brani najbolje.

"Courtois je jako bitan igrač i ima veliki utjecaj u ovoj borbi za naslov. Cijela momčad se odlično brani, no Thibaut sprječava puno golova, cijeloj ekipi ide super. Naravno da je nemoguće ne primiti golove. Ipak, istina je da ih dozvoljavamo jako malo", rekao je Zidane, a njegove riječi prenosi Marca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije