nakon uspjeha u Sloveniji

Žižović: Drago nam je jer smo usrećili Mostar i Hercegovinu!

sportsport.ba
18.09.2020.
u 07:46

Drago mi je i sretan sam jer znam da su Mostar i Hercegovina sada sretni upravo zbog nas, rekao je trener Plemića

HŠK Zrinjski sinoć je odličnom igrom na Stožicama eliminirao ljubljansku Olimpiju i plasirao se u 3. pretkolo Europa lige. 

Dva gola Nemanje Bilbije i jedan Josipa Ivančića osigurali su Zrinjskom najmanje još jednu utakmicu a slijedeći protivnik Plemića bit će ciparski Apoel.

Među igračima i stručnom stožeru HŠK Zrinjski i u ovim trenutcima vlada sjajna atmosfera, slavi se ponavljanje prošlosezonskog europskog uspjeha

Trener mostarskog kluba Mladen Žižović je za SportSport.ba kratko rekao slijedeće:

"Kada se pogleda cijeli tijek utakmice, mogu reći da je bilo jako teško, čak i da smo u nekim trenutcima imali i dosta sreće. No baš u tim trenutcima smo pokazali najveću snagu. Drago mi je i sretan sam jer znam da su Mostar i Hercegovina večeras sretni upravo zbog nas. Evo, ovim putem od nas iz stručnog stožera i igrača puno pozdravljamo Mostar i Hercegovinu i sve naše istinske navijače koji su uvijek uz nas" - kazao je sinoć Žižović. 

HŠK Zrinjski se vraća u Mostar danas malo iza podne. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?