Derby della Madonnina

Zlatan Ibrahimović presudio Interu u derbiju i ostavio Milan na vrhu

17.10.2020.
u 20:11

Nogometaši Milana svladali su Inter u derbiju 4. kola italijanske Serie A rezultatom 2:1.
Pobjedu Milanu je donio sjajni Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin je u razmaku od samo četiri minuta na početku susreta postigao oba pogotka na Rossonere i na taj način riješio Derby della Madonninu.

Najprije je u 12. minuti izborio jedanaesterac i odlučio ga izvesti. Samir Handanović je obranio njegov udarac, ali se lopta odbila do Zlatana koji je pospremio u mrežu za 1:0.

Već u 16. minuti na semaforu je stajalo 0:2. Rafael Leao je ubacio loptu sa lijeve strane, a Ibrahimović na drugoj vratnici pogađa za udvostručenje vodstva Milana.

Inter je do utješnog pogotka stigao u 28. minuti kada je Romelu Lukaku poslao loptu u prazan gol nakon sjajnog dodavanja Ivana Perišića kroz peterac. Ali više nisu mogli.

Rade Krunić je u igru ušao u 62. minuti, a samo deset minuta kasnije se našao u velikoj prigodi, no šutirao je pored gola i propustio Milan ponovno odvesti na dva pogotka razlike.

Milan je na ovaj način ostao jedina ekipa sa svim pobjedama i dvanaest bodova na svom kontu, dok je Inter koji je u ovom susretu zbog koronavirusa igrao bez čak šest standardnih igrača upisao prvi poraz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?