PRIJAVIO SASTAV FIFI

Zlatko Dalić objavio širi popis igrača za Svjetsko prvenstvo!

Slavko Midzor/PIXSELL
14.05.2018.
u 12:47

"Raduje me što je velik broj naših igrača u završnici klupske sezone sudjelovao u borbi za trofeje, a čestitam svima koji su postali prvaci ili pobjednici kupova u svojim zemljama."

Zlatko Dalić danas je objavio širi popis igrača s kojima računa na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na njemu se nalaze 32 igrača koji će ići na pripreme, a konačni popis od 23 igrača izbornici moraju Fifi prijaviti do 4. lipnja. 

"Raduje me što je velik broj naših igrača u završnici klupske sezone sudjelovao u borbi za trofeje, a čestitam svima koji su postali prvaci ili pobjednici kupova u svojim zemljama. Ponosni smo što ćemo opet, šestu godinu zaredom, imati prvaka Europe, a pritom želim Luki, Mateu i Dejanu puno sportske sreće u finalu Lige prvaka, kao i Šimi u finalu Europske lige. Sve to svjedoči kako imamo veliku koncentraciju kvalitete i to nas puni optimizmom uoči Svjetskog prvenstva, rekao je Dalić pa dodao: 

- Na ovom popisu su uglavnom igrači na koje smo i do sada računali, koji su iznijeli teret kvalifikacija i odveli Hrvatsku u Rusiju. Tu je i nekoliko novih imena, Sosa i Letica koji još nisu bili u kadru A reprezentacije, a tu su svakako blizu i igrači poput Brekala, Vlašića, Livaje, Benkovića ili Halilovića - to im je potvrda da vjerujemo u njihov talent i da prepoznajemo njihov rad, i da su zasigurno budućnost hrvatske reprezentacije uz već od prije uključene mlađe igrače.

Foto: Twitter

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini s Nigerijom, Argentinom i Islandom, a prvi cilj je proći u drugi krug.

Popis igrača:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo), Karlo Letica (Hajduk)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Bešiktaš), Ivan Strinić (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Club Brugge), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Borna Sosa (Dinamo)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Mario Pašalić (Spartak), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić (Inter), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke), Ante Rebić (Eintracht), Duje Čop (Standard Liege), Ivan Santini (Caen)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije