Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru

Zmajevi se moraju obraniti od ruskog napada

rukomet
Foto: Enes Begičević
27.01.2015.
u 10:10

Sinoć su Rusi u odličnoj utakmici poraženi od reprezentacije Češke, koju je predvodio trenutačno najbolji rukometaš svijeta Jiha, a Zmajevi su, nakon očajne obrane u prvom dijelu meča, poraženi od Bjelorusije

Posljednju utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru bosansko - hercegovački reprezentativci će odigrati danas sa izabranom vrstom Rusije, a pobjednik će biti postavljen na devetnaestu poziciju svjetske rang ljestvice najboljih reprezentacija. Sinoć su Rusi u odličnoj utakmici poraženi od reprezentacije Češke, koju je predvodio trenutačno najbolji rukometaš svijeta Jiha, a Zmajevi su, nakon očajne obrane u prvom dijelu meča, poraženi od Bjelorusije.

Rusi su, kao i reprezentacija Bosne i Hercegovine, na ovom prvenstvu zabilježili samo jednu pobjedu i to sa reprezentacijom Kraljevine Saudijske Arabije. Poraženi su u grupi od Njemačke 27:26, Danske 31:28, Poljske 26:25, Argentine sa 30:27, i sinoć od Češke.

Susret BiH – Rusija igra se, od 15 sati po našem vremenu, u „Duhail Areni“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije