Zrinjski - Sloboda 34:22

Značajna pobjeda u borbi za ostanak u ligi

BiH,30.01.16.Mostar, Prvenstvena rukometna utakmica,  Zrinjski - Sloboda, Photo:Stojan Lasic
31.01.2016.
u 07:15

Rukometaši Zrinjskog su pred oko 200 gledatelja u školskoj dvorani na Bijelom brijegu ostvarili sigurnu pobjedu protiv Sloboda Solane, piše Večernji list BiH. Rezultat je bio uvjerljiv (34:22), a pobjeda domaćina nije ni u jednom trenutku dolazila u pitanje.

Višestruki značaj

Ova pobjeda je za Zrinjski tim značajnija zbog činjenice kako je ostvarena protiv izravnog suparnika u borbi za ostanak u Premijer ligi. Sloboda se dobro držala samo u prvoj fazi prvog poluvremena, nakon čega su plemići s nekoliko serija pogodaka napravili osjetniju razliku. Kod Zrinjskog je najuspješniji bio Ante Pavlak. Igrač koji je kao pojačanje došlo iz Izviđača na ovom je susretu uspio zabiti 10 pogodaka.

Inače, za Zrinjski su nastupili i povratnici Damir Džeba i Ivica Buntić. Iako spomenuti dvojac nije u optimalnoj formi, to je publika uvažila te im je dala podršku. Buntić je imao nekoliko zapaženih poteza, dok je Džeba dobio još glasniju podršku tribina.

Pljesak i za promašaj

u drugom dijelu Džeba je istrčao jednu kontru nakon koje je promašio priliku u situaciji 1 na 1 s vratarem. Ipak, publika mu je i nakon toga dala veliki pljesak i podršku u želji da se što prije vrati u optimalnu formu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?