Grude

Zoranu Iličiću liga, a završni Masters Zvonimiru Zoriću

tkgrude4_nnn_bih_06112015
07.11.2015.
u 06:15

Od travnja 
je počela liga "LaGaNiNi", a najbolji su odigrali svoje mečeve

Zoran Iličić i Zvonimir Zorić po dobrom će pamtiti ovu tenisku sezonu u općini Grude jer je jedan osvojio ligu, tzv. grudski ATP, a drugi završni Masters. Toplo vrijeme koje više priliči proljetnim mjesecima, barem što se dnevnih temperatura tiče, nego studenom koji nam je uvod pred zimu, pogodovalo je i vrhunskom tenisu na terenu kod predsjednika Teniskog kluba Grude Rafaela Mikulića Rafe. Lovro Mikulić, Rafaelov sin, zajedno s ocem dijelio je nagrade najboljima i organizirao završno druženje pred kraj sezone.

- Teniski turniri i lige traju čitavu godinu i na kraju sezone igra se završni turnir 8 najboljih igrača. Ove godine liga "LaGaNiNi" počela je u travnju i prijavljeno je 20 igrača, a to su igrači početnici i igrači do srednje razine. Godine nisu bitne, i mlađi i stariji mogu igrati, i trebao je svatko sa svakim odigrati, govori nam Rafael Mikulić. Sve mečeve odigralo je 14 igrača, a pobjednik lige je Zoran Iličić. Drugo mjesto osvojio je Zvonimir Zorić. Obojica su imala samo jedan poraz, ali je odlučio međusobni meč. Jedini poraz pobjednik lige imao je od Josipa Ćorluke. Igor Mikulić je otvorio i odigrao prvi meč lige, te je prvi odigrao sve mečeve. Igrao je i najraniji meč u 5.55 sati protiv Josipa Ćorluke, a Igor Mikulić i Zoran Iličić su odigrali u ligi najduži meč koji je trajao čak 2 sata i 25 minuta. Prvi je odigrao u skupini Mastersa sve mečeve i zaslužuje pohvale od igre i pomoći u organizaciji svih događaja u Teniskom klubu Grude. Završni Masters se igrao u dvije skupine - bijela i plava po 4 igrača i prva dva iz svake skupine igrali su polufinala: Toni Šimić je bio bolji od Igora Mikulića sa 6:3 i 6:2, dok je Zvonimir Zorić pobijedio Zorana Iličića rezultatom 4:6, 6:3 i 10:5. U finalu je Zvonimir Zorić slavio sa 6:3, 6:3 nad Tonijem Šimićem. Treći je Igor Mikulić, a četvrti Zoran Iličić. Za dogodine Mikulić najavljuje još bolju ligu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?