Zrinjski danas protiv Sloge za finale Kupa BiH

zrinjski, ćuže
17.04.2024.
u 15:44

U uzvratnome susretu polufinala Kupa BiH Zrinjski u Mostaru danas (18 sati) dočekuje dobojsku Slogu. Podsjećamo, prvi susret završio je bez golova (0:0). Glavni sudac utakmice bit će Admir Musić (Sarajevo).

Plemići se nadaju da će proći u finale i dobiti priliku za obranu trofeja. Današnji uzvrat čekaju u dobrom ozračju, s dvjema pobjedama u nizu, uključujući i subotnju u gradskom derbiju, piše bljesak.info. - Dobili smo derbi, ali malo je vremena za slavlje i opuštanje. Slijedi jedna od najvažnijih utakmica sezone, utakmica za ulazak u finale Kupa protiv tvrde ekipe. To smo iskusili tri puta dosad, a još dvaput nas čeka ogled s njima - poručio je trener Zrinjskog Željko Petrović, čija će momčad odigrati dvije utakmice sa Slogom u sljedeća četiri dana.

- Bit će to zahtjevna utakmica. Igraju cijele godine u sustavu 5-4-1, s tim da im nedostaje ponajbolji igrač Dejan Vidić. Vidjet ćemo zdravstveno stanje igrača i izabrati najsvježije da daju gas jer oni igraju zatvorenu formaciju i čekaju priliku iz prekida jer imaju visoke igrače. Ali mi smo Zrinjski, mi smo branitelji naslova i ne zanima nas ništa drugo nego pobjeda - dodao je Petrović, prenosi bljesak.info. Na raspolaganju će imati i Filipa Bradarića, koji je izišao zbog ozljede protiv Veleža, ali i Silvija Ilinkovića, koji dugo nije igrao. Petrović je pozvao navijače da opet dođu u velikom broju.

Inače, iz HŠK Zrinjski Mostar reagirali su u ponedjeljak još jednim službenim priopćenjem nakon utakmice HŠK Zrinjski - FK Velež (1:0) u povodu reagiranja FK Velež Mostar:

- U ovom priopćenju reagirat ćemo samo na opasne optužbe koje je iznio FK Velež u svom priopćenju jer smatramo šokantnim, razočaravajućim i žalosnim objaviti da je, citiramo: "Besmisleno zavaravati javnost kako spomenuta grupa nije imala namjeru napasti naše igrače, trenere i ostalo osoblje Veleža".

Naime, želimo jasno naglasiti kako igrači, treneri i osoblje FK Velež ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi niti izloženi bilo kakvom napadu, a što sigurno potvrđuju i izvješća službenih osoba s navedene utakmice!

HŠK Zrinjski u svom je prethodnom priopćenju pozvao na razum i mir jer smo svjesni da svako drukčije ponašanje može imati dalekosežne posljedice, a iznositi ovakve neistinite, neutemeljene i, prije svega, opasne optužbe upravo je suprotno od pozivanja na razum, mir i smirivanje napetosti, a sve to iz razloga koji su poznati samo FK Velež - priopćili su, među ostalim, iz HŠK Zrinjski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije