bez golova u mostaru

Zrinjski i Radnik podijelili bodove

Foto: Stojan Lasić
1/3
12.08.2020.
u 20:57

Zrinjski je još jednom podbacio na svom terenu. Radnik je uzeo bod u Mostaru (0:0). Momčad Mladena Žižovića igrala je solidno u prvom ali loše u drugom.

Već u 3. minuti zaprijetio je Kunić glavom nakon dobre kombinacije Tičinovića i Filipovića. Ipak, Kozić je obranio udarac. U 7. minuti Kozić je skinuo još jedan neugodan udarac Bilbije s 5 metara. U 12. minuti Bilbija je opet prijetio, ali njegov udarac glavom otišao je preko gola. Bilbija je u 19. minuti nakon dobrog ubačaja Stojkića iz voleja pogodio vratnicu. U nastavku akcije malo pored gola je šutirao Filipović. Imao je Zrinjski još par obećavajućih situacija a na drugoj strani je zaprijetio Huseinbašić. Isti je igrač u 37. minuti šutirao iz mrtvog kuta ali je Horkaš ipak morao braniti. Prvi dio bio je sadržajan ali golova nije bilo.

U 47. minuti zaprijetio je Mašić, netko mu je ušao u blok i šutirao je malo pored gola. Nakon toga dugo nije bilo uzbuđenja. Tek je u 75. minuti zaprijetio Todorović ali je šutirao ravno u Kozoća. Do kraja više nije bilo prilika i susret je završen 0:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije