dramatična utakmica

Zrinjski izbacio Olimpiju

Foto: HŠK Zrinjski
1/3
17.09.2020.
u 21:06

Zrinjski je prošao Olimpiju s 3:2. Bila je to dramatična utakmica u kojoj su se Mostarci više puta vraćali u igru i izvukli su pobjedu.

Zrinjski je solidno ušao u utakmicu, na trenutke je radio dobar i pritisak. Ipak, Olimpija je imala jedno razdoblje bolje igre u prvom dijelu, nakon kojeg je povela preko Ivankovića. On je u 18. minuti nadskočio Tičinovića nakon dobrog ubačaja i glavom zabio za vodstvo. Zrinjski je mogao odmah nakon toga izjednačiti, ali je Filipović šutirao pored gola. Gol je za Zrinjski zabio Todorović, ali je isti poništen zbog zaleđa. Imali su plemići još koji obećavajući napad, ali golova nije bilo. 

Ipak, Zrinjski je dobro ušao u drugo poluvrijeme. Mostarci su izjednačili u 51. minuti preko Bilbija. On je bio najviši nakon kornera. Nakon toga je Olimpija stisla, a Zrinjski se povukao i branio. Trajalo je to dugo, ali nije bilo izrazitih prilika. U 81. minuti je glavom zabio Vombergar nakon ubačaja Finka.

Ipak, Biblija je samo dvije minute kasnije zabio za 2:2. Odlično ga je poslužio Filipović. Par minuta kasnije je Zrinjski oštećen. Sudac nije vidio očito igranje rukom u kaznenom prostoru Olimpije. Završilo je 2:2 i otišlo se u produžetke.

Produžetak je počeo idealno za Plemiće. U 92. minuti zabio je Ivančić, a Filipović je zabilježio treću asistenciju. Nakon tog gola Zrinjski se grčevito branio nije dopuštao puno prostora Olimpiji. U drugom produžetku domaćin je pritisnuo Mostarce. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije