Kazne bh. klubovima

Zrinjski kažnjen s tri tisuće maraka

zrinjski
13.08.2015.
u 09:41

Zrinjski je kažnjen s 1.500 zbog propusta u organizaciji utakmice prvog kola protiv Olimpica i 1.500 zbog propusta u organizaciji trećeg kola protiv Travnika.

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH kaznila je FK Sarajevo s 5.5000 KM zbog propusta u organizaciji utakmica i neprimjerenog ponašanja navijača u utakmicama prva tri kola Premijer lige BiH.

FK Sarajevo kažnjen je s 1.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice prvog kola protiv Drine. Tom klubu izrečena je kazna od 2.000 KM zbog uporabe pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren tijekom gostovanja u Travniku u okviru drugog kola, dok je aktualni prvak BiH kažnjen s 2.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice trećeg kola protiv Širokog Brijega.
 
Ekipama Zrinjski i Borac izrečene su kazne u iznosu od po 3.000 KM. Zrinjski je kažnjen s 1.500 zbog propusta u organizaciji utakmice prvog kola protiv Olimpica, a ista novčana kazna izrečena mu je i zbog propusta u organizaciji trećeg kola protiv Travnika. 

Banjolučki Borac kažnjen je s 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice prvog kola protiv Željezničara, isticanje neprimjerenih transparenata i uporabe pirotehničkih sredstava, te s 1.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice trećeg kola protiv Mladosti. 

FK Slavija kažnjen je s 1.000 zbog propusta u organizaciji utakmice prvog kola protiv Veleža, a ista kazna izrečena je FK Drina zbog propusta u organizaciji utakmice drugog kola protiv Zrinjskog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije