Prvenstvo košarkaša BiH

Zrinjski na gostovanju u Kaknju

27.11.2020.
u 13:44

Sutra se igraju tri zaostala susreta iz prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine. Neporaženi Zrinjski gostovat će kod Kaknja i odigrati zaostali susret 5.kola. Mostarci pod vodstvom trenera Nevena Nikolića igraju jako dobro i nakon četiri kola imaju maksimalan učinak. 

U Kakanj putuju na krilima velike pobjede nad Slobodom u Tuzli. Kakanj je odigrao sedam utakmica i upisao dvije pobjede. Očekuje se zanimljiv susret u kome favorita nema. 

U Banjoj Luci zaostali susret šestog kola odigrat će susjedi Borac i Mladost iz Mrkonjić Grada. I jedna i druga momčad u dosadašnjem dijelu prvenstva ne igraju prema očekivanjima i do ovoga kola upisali su po jednu pobjedu. Očekivat je neizvjestan susret u kome Borac ima više izgleda za pobjedu. 

U Trebinju snage će odmjeriti domaći Leotar i Čapljina. U prošlom kolu Leotar je neočekivano kiksao na svom parketu od Bosne dok je Čapljina na svom parketu bila bolja od Čelika. Leotar je blagi favorit ali ne treba podcijeniti sastav Borisa Džidića koji u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?