NA UTAKMICI PIONIRA

Zrinjski pohvalio potez Želje: To što ste učinili je jedna od najljepših priča u našem sportu

Facebook/HŠK Zrinjski Mostar
25.05.2022.
u 07:16

Pioniri Zrinjskog postali su prvaci BiH nakon što su u fantastičnom susretu na Grbavici remizirali protiv Željezničara 3:3, a iz mostarskog kluba uputili su posebnu zahvalnost domaćinu na lijepoj gesti na kraju utakmice.

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a iako su se i dječaci Želje borili za titulu, sve je proteklo u najboljem redu i fer i sportskom nadmetanju.

Na kraju su omladinici Plavih napravili špalir gostima i na taj način im odali priznanje za osvojenoj tituli.

"Ovim putem se želimo zahvaliti FK Željezničar na gostoprimstvu, ljubaznosti i sportskom prijateljstvu. Ono što su iz FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima učinili za naše pionire kako bi zauvijek u lijepom sjećanju imali povijesno osvajanje titule prvaka, zasigurno je jedna od najljepših priča u našem sportu", napisao je HŠK Zrinjski, prenosi Klix. 

"Samo zajedničkim snagama i kvalitetnom suradnjom što HŠK Zrinjski i FK Željezničar već dugi niz godina njeguju, možemo pridonijeti razvoju naših mladih i sporta u BiH. Nadamo se da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati", navodi se na Facebook objavi Škole nogometa HŠK "Zrinjski" Mostar.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije