29. kolo WWin lige

Zrinjski slavio u Posušju: Bilbija ostavio Mostarce u utrci za titulu

Zrinjski - Posušje
HŠK Zrinjski
28.04.2024.
u 19:11

U 29. kolu WWin lige, Posušje je na Mokrom Docu dočekalo ekipu Zrinjskog, a na kraju utakmice slavila je gostujuća ekipa iz Mostara minimalnim rezultatom 1:0.

Prva prava prilika viđena je u 11. minuti. Hanuljak je izgubio loptu na sredini terena, otvorila se kontra za goste, povukao je Malekinušić, uposlio Ćužu koji iz dobre situacije šutira visoko preko gola te je propala sjajna prilika za goste.

Velika prilika za Posušje u 19. minuti. Maglica je šutirao, Petrović je skrenuo loptu koja pogađa stativu gola Zrinjskog, što je bila najbolja šansa na utakmici za domaće, piše Sportsport.

U 32. minuti dosuđen je penal za goste iz Mostara. Golman Posušja je ispucao loptu, ona pogađa Vrgoća u ruku, a Peljto je pokazao na bijelu točku. Loptu je uzeo Bilbija i sigurno pogodio za 0:1.

U 45. minuti opravdano je poništen pogodak Brkovića, tako da nije bilo izjednačenja i na odmor se otišlo rezultatom 0:1.

Nastavak duela donosi dobru igru. U 51. minuti dobra kontra Zrinjskog, Ćuže je pokušao uposliti Sabljića, ali dobro reagira obrana domaćeg tima.

Posušje u nastavku ozbiljnije prijeti u 63. minuti, Mandić je pokušao sa 25 metara, lopta je otišla daleko od gola. Pokušaj Magdića glavom u 70. minuti, bez opasnosti po gol Posušaka.

Na kraju utakmice nije bilo previše uzbuđenja pred oba gola, kao ni nekih izrazitih prilika, tako da je ostalo do kraja 1:0 za Zrinjski koji tako matematički još ostaje u utrci za titulu prvaka Bosne i Hercegovine zajedno s ekipom Borca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije