Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
78 17°C
  • Deleted user:

    Pa Srbi su ovoga puta sprijecili muslimane da trguju sa Hrvatskim pozicijama, jer su svijesni da ako popuste ovim tzv. bosnjacima da ce na slijedecim izborima dijeliti i Srbske pozicije. Prema tome neminovna je uska suradnja Hrvatskih i Srbskih stranaka ... prikaži još! da bi se oduprli ovim nasrtajima radikalnih islamista koji pokusavaju izgurati druga dva naroda sa politicke scene u BiH.

  • park:

    Čini mi se da će HDZ u opozicuju , SNSD je digo ruke od njih pod pritiskom SDS , a ako je istina da je prijedlog Bosića ustvari prijedlog međunarodne zajednice onda je to federalni scenario ....... Hoće se ovi ... prikaži još!i Lijani obradovat , a tek HSP , pa ljudi moji oni nemaju svi zajedno članova koliko je funkcija , biće mijenjanja dresova ko da gledam !? Kakoli će ovi HDZ_ovci sada u HSP ......, znate to je izdajnička stranka , biće zanimljivo sve to pratiti .

  • daniele:

    Aha. Sad ce HDZ-ovce opet optuziti za opstrukciju i namjerno blokiranje formiranja vlasti. Izgleda da ce se ponovit federalni slucaj. I tamo su trazili sve ili nista pa su dobili kur.. I u drzavnoj vladi ce biti isto jer se ... prikaži još! bez HDZ-a moze. To je na nivou BiH mala stranka sa vrlo malo glasaca.