hns i fss

Srpska delegacija u HNS-u i Maksimiru

maksimir (1)
sanjin strukić/pixsell
28.01.2013.
u 20:39

Oba saveza objavit će priopćenje koje će biti i protokol za ponašanje na susretu Hrvatska – Srbija u ožujku u Maksimiru

Nekako u tajnosti u Zagrebu je u ponedjeljak bila delegacija Srpskog nogometnog saveza, glavni tajnik Zoran Laković predvodio je sedmeročlanu delegaciju u posjetu HNS-u. Tema sastanka bila je organizacija utakmice Hrvatska – Srbija koja će se igrati za 51 dan u Maksimiru.

– Takvi su sastanci uobičajeni, i mi idemo u posjete drugim savezima prije nego što naša reprezentacija dolazi u goste, tako ćemo ići i u Beograd prije nego što ćemo ondje igrati. Iz Beograda su došli ljudi zaduženi za razne dijelove organizacije utakmice, za sigurnost, prijevoz, došli su momčadski menadžer, tzv. event-menadžer – kazao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

HNS nije predstavljao predsjednik Davor Šuker jer je na putu, a sastancima su (uz Vrbanovića) prisustvovali Zorislav Srebrić, Zoran Cvrk, Vlado Iveta, Alen Balen, Iva Olivari i Nikša Martinac.

- Nije bilo spornih točaka u našim razgovorima. Oba saveza objavit će priopćenja o organizaciji utakmica i to će na određeni način biti protokol za organizaciju – zaključio je Vrbanović.

Neslužbeno doznajemo da su predstavnici FSS-a obišli i buduće prostorije našeg nogometnog saveza u Green Gold centru, a kako su za ručak poželjeli mesna jela, u tom su centru i ručali.

Nakon ručka otišli su i do Maksimira, no ondje nisu mogli puno vidjeti, zapravo su mogli vidjeti samo lože u kojima će biti smješteni čelnici njihova saveza i sponzori.

Travnjak je ionako prekriven debelim snijegom, a svlačionice se potpuno rekonstruiraju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?