Operacija u tajnosti

Srpska žandarmerija ušla u Preševo

'An ethic Albanian girl looks from a bus as she waits for departure to EU in southern Serbian border town of Presevo, October 20, 2012. There is growing alarm within the European Union at the number o
Reuters/Pixsell
19.01.2013.
u 09:30

Naravno da nam Žandarmerija uijeva neku sigurnost. Kod svih nas postoji strah od onoga šta će biti.

Kako javlja portal Telegraf.rs, srpska žandarmerija je sinoć s 5 autobusa stigla u Preševo i stacionirala se nedaleko od spomenika koji je podignut poginulim borcima OVPMB, u bazu žandarmerije kod Bujanovca je stiglo pet autobusa punih policajaca, a noć ranije u ovu bazu došao je čitav kontingent pripadnika žandarmerije.

- Sve je apsolutno spremno za provođenje odluke države. Međutim, scenarij same akcije drži se u strogoj tajnosti, tako da samo najviši državni vrh zna kada će i kako će se provesti ova operacija – kaže izvor ovog portala iz sigurnosnih službi. Telegraf.rs podsjeća kako je prije nekoliko dana provedena "potpuna mobilizacija policije koja je iz svih krajeva Srbije krenula prema jugu zemlje, pa ostaje da se vidi je li ova pojačana nazočnost sigurnosnih snaga samo pokazna vježba ili nešto više".

- Naravno da nam Žandarmerija uijeva neku sigurnost. Kod svih nas postoji strah od onoga šta će biti. Prvo, albansko selo Miratovac je na 700 metara od nas i kako biste se vi osjećali kada dobro znamo da su svi naoružani do zuba. Pa, za Novu godinu se iz Miratovca pucalo kao da smo u Iraku – kaže Dragoljub Ristić, lokalni dužnosnik.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:32 19.01.2013.

Bravo mi Srbi. Junacki se suljamo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?