Stravična nesreća

Starica (78) poginula u sudaru, dječak kritično

Nesreća
03.05.2013.
u 10:00


Fatima Bašić (78) iz Sarajeva poginula je, a četvero ih je ozlijeđeno

Fatima Bašić (78) iz Sarajeva poginula je, a četvero je ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se jučer ujutro, oko 6.10 sati, dogodila na magistralnoj cesti Pale - Podgrab, u mjestu Jahorinski potok, kada su u golfu 3 sletjeli s puta i udarili u zid mesnice “Pani”, uslijed čega se automobil doslovno prepolovio. Fatima je bila putnica u golfu 3, kojim je upravljao Mevludin Lisica (33) iz Sarajeva. Vozač i njegovi suputnici B. K. (15), Dževad (52) i Ferida Karić (47) hitno su prevezeni u sarajevsku bolnicu.

- Maloljetni B. K. (15) primljen je s frakturom lijeve natkoljenice i ozljedama abdomena. On je hitno operiran i liječnici prate njegov oporavak. Lisica je primljen s frakturom čeonog dijela glave, kao i frakturama desne orbite i karlice. Smješten je na Odjel intenzivne njege i njegovo stanje je dosta teško. Dževadu Kariću utvrđena je kontuzija kralješnice i glave, na kojoj je imao i jednu ranu. Njegovo stanje se prati, dok je Ferida primljena s kontuzijom grudnog koša i lijeve potkoljenice i ona je poslije ukazane pomoći puštena na kućnu njegu - rekla je bolnička glasnogovonica Biljana Jandrić.

Pronađeni su tragovi koji ukazuju da je golf 3 išao iz Pala prema Podgrabu. Vozač je najvjerojatnije desnim kotačima zahvatio bankinu, a onda je izgubio kontrolu nad automobilom. Vozilo se potom zavrtjelo po cesti, a onda je prešlo na suprotnu stranu i snažno udarilo u istureni zid mesnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?