Moralan čin

Štimac ponudio ostavku! Šuker: Igor više neće biti izbornik!

Srna Štimac
Jurica Galoic/PIXSELL
Autori: hd, IČ/VLM
16.10.2013.
u 07:48

- Bili smo umorni, a imali smo i hendikep zbog puno igrača sa žutim kartonima, morali smo se čuvati

Hrvatska nogometna reprezentacija u ranim se jutarnjim satima vratila u Hrvatsku nakon teškog poraza od Škotske. Predsjednik HNS-a Davor Šuker po slijetanju zrakoplova na Plesu očitovao se o ponuđenoj ostavci izbornika Igora Štimca.

Srozan je imidž reprezentacije

– Srozan je imidž reprezentacije. Iako meni osobno nije ponudio ostavku, znam sto treba učiniti, Igor više neće biti izbornik! – ispalio je Šuker, prenosi RTL.

HRT neslužbeno doznaje da će Izvršni odbor HNS-a prihvatiti Štimčevu ostavku. Odluku će Izvršni odbor donijeti danas u podne.

Izbornik Igor Štimac sinoć je nakon poraza od Škotske bio vidno razočaran.

- Bili smo umorni, a imali smo i hendikep zbog puno igrača sa žutim kartonima, morali smo se čuvati. Apsolutno naša igra nije dobra, jer da jest, onda bismo pobjeđivali. Ne znam što se događa, ne igramo loše, ali smo loši u završnici, a nekoć smo u tome bili fatalni. Moramo si priznati, nogomet danas iziskuje bržu igru, greške mogu biti smrtonosne, gubimo lopte u sredini, nemamo tečnosti u dodavanjima - rekao je Štimac nakon utakmice za HRT te dodao:

Moralan čin

- Zbog svih pritisaka koje smo imali proteklih dana igračima sam najavio da ću ponuditi ostavku. A to ću i napraviti, još večeras ću predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru ponuditi ostavku. To je moralan čin, a što će biti dalje morate pitati njega. I da istaknem, nije to zbog ovih navijača koji su večeras ovdje vikali Štimac, odlazi. Jer znamo tko su oni i otkud to dolazi. To su uvijek isti tipovi. Ponudit ću ostavku jer je to moralan čin – rekao je Štimac nakon utakmice.

>>Novi Štimčev debakl, Škotska pobijedila Hrvatsku 2:0!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije