Bijeli Brijeg

Stojkić je obrani Želje prodao sjajne poteze

Zrinjski
17.09.2012.
u 10:45

Zrinjski će se s ovom pobjedom napuniti dodatnim samopouzdanjem

Igrači Zrinjskog ostvarili su uistinu veliku pobjedu protiv Željezničara. Ne u rezultatskom smislu, jer slavili su plemići s miminalnih 1:0, ali u svakom drugom smislu počevši od visokog morala, pa do solidne igre protiv aktualnog bh. prvaka.

Sjajna igra Stojkića

Lijevi bočni Zrinjskog, Pero Stojkić, je definitivno obilježio ovaj susret, što svojom dobrom igrom i velikim zalaganjem, to i potezom kojeg možda nije nikad uspio ranije napraviti niti na jednom od mostarskih igrališta gdje je često “haklao” s društvom. Prihvatio je Stojkić loptu “poslao po ćevape” nekoliko Željinih “tornjeva” u veznom redu i obrani. Da netko krivo ne shvati, upravo je Željezničar u vezi i obrani igrao odlično, pogotovu mladi Zolotić, te stoperski par Vasilić i Kerla. Ipak, nisu se nadali potezima kakve sebi netko vjerojatno može samo usaditi ako se s nogometom prvo upoznao na ulici i tamo se s njim druži, prije nego dođe u neku školu nogometa. Tu bravuru Stojkić i gostujući trener Amar Osim je istaknuo na konferenciji za medije nakon utakmice u Mostaru. - Bila je ovo jedna izjednačena utakmica, u kojoj je kvaliteta navodno bila na našoj strani, što ja ovako gledajući nisam primijetio. Zrinjski je to anulirao puno većim htijenjem i borbenošću. Utakmica je riješena jednim vanserijskim potezom Stojkića. Nemam zamjerki na rezultat. Takav pogodak je zaslužio da odluči utakmicu, kazao je Amar Osim.

Motiv više

Strateg Zrinjskog Dragan Perić bio je zadovoljan pobjedom.- Čitav tjedan sam upozoravao svoje igrače na kvalitetu Željezničara. Moji momci su shvatili da s htjenjem i voljom mogu tu prepreku savladati. To su na kraju i učinili. Nastojali su se nadigravati sa Željezničarem, što smo od njih i tražili, a to im se vratilo i posrećilo, te su postigli pogodak. Međutim, ja sam zadovoljan i presretan, te se nadam kako će ovo mojim igračima biti jedan dodatni motiv za iduća kola prvenstva, kada putujemo u goste Slaviji i GOŠK-u, kazao je Perić, koji se nadovezao na upit je li Ivan Bubalo u napadu od prve minute bio malo iznenađenje: - Za mene nije. Dečka već dugo pripremamo. Pokazao je kvalitetu i na njega se može računati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije