pronašli tijelo

Strava pri slijetanju: Muškarac pao sa zrakoplova, našli ga mrtvog

air france,zrakoplov,avion
Reuters/PIXSELL
30.07.2013.
u 16:10

Još uvijek nisu utvrđene okolnosti smrti, samo da je čovjek prije pada viđen na lijevom krilu zrakoplova kompanije Air France

Nesvakidašnji incident dogodio se prije nekoliko dana prilikom slijetanja zrakoplova kompanije Air Francea. Naime, iz aviona je, kada se približavao pisti glavnog grada Nigera, ispalo tijelo!

France24 piše da je stradao tamnoputi muškarac čiji je leš pronađen u lokvi krvi, nekoliko metara od naseljenog područja u predgrađu Niameya. Još uvijek nisu utvrđene okolnosti njegove smrti, samo da je prije pada viđen na lijevom krilu zrakoplova. Nigerski ministar unutarnjih poslova potvrdio je da je zrakoplov zadržan u zračnoj luci te da su ispitani svi putnici i članovi posade. Nastoje se utvrditi ''uvjeti u kojima su se putnici ukrcali'' te okolnosti koje su dovele do nesreće. Glasnogovornik Air Francea kazao je kako je vjerojatno riječ o slijepom putniku koji je pao iz podvozja zrakoplova.

>>Umalo tragedija! Zrakoplov sa 143 putnika sletio na 'nos'

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?