Nesreća

Strava u Virovitici: Vlak mu zahvatio nogu i odsjekao stopalo

vlak
D. Šantoši
02.08.2010.
u 08:32

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je ležao pored tračnica, a za prolaska vlaka kotači lokomotive zahvatili su mu jednu nogu i otkinuli stopalo.

VIROVITICA – Nesvakidašnja nesreća dogodila se noćas oko 01 sat na željezničkoj pruzi u Virovitici nedaleko Trgocentra na kojoj je vlak teško ozlijedio jednu osobu. Prvi neslužbeni izvori ukazivali su da je Z.G. (26) iz sela Jasenaš, ležao pored tračnica, a prema obavljenom policijskom očevidu utvrđeno je da je dvadesetšestogodišnjak pješice hodao po željezničkim tračnicama kada je na njega naletjela lokomotiva putničkog vlaka iz pravca Koprivnice.

Prvu liječničku pomoć unesrećenome mladiću pružili su liječnici i osoblje Službe hitne medicinske pomoći nakon čega je Z.G. zadržan na daljnjem liječenju u virovitičkoj bolnici. Policija traži odgovor na pitanje što je mladić, poslije ponoći, tražio na željezničkim tračnicama? U virovitičkoj bolnici jutros su liječnici potvrdili da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, ali da su mu kotači vlaka otkinuli stopalo lijeve noge.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije