NIŠTA PREDAVANJA

Student krijumčario narkotike, eksploziv i pištolje

kriminal
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
26.09.2010.
u 10:58

Igor Knežević, koji ranije nije imao problema sa zakonom, na ilegalnom narkotržištu otkriven je pomoću doušnika

Igor Knežević, 22-godišnji student iz Banje Luke, pritvoren je zbog sumnje da je trgovao narkoticima, a policija je kod njega pronašla i zaplijenila 654 grama heroina, 1,6 kilograma eksploziva, kao i tri pištolja te drugu nedopuštenu narkotičku opremu. Ranije nije bio poznat policiji.

- Igor Knežević je potpuni anonimus na ilegalnom narkotržištu i ranije nije imao problema sa zakonom. Otkriven je pomoću policijskih doušnika koji su nas obavijestili da se Knežević bavi sumnjivim poslovima, što je potvrđeno daljnjim operativnim radom kriminalističkih inspektora. Zanimljivo je da je drogu skrivao u kući u kojoj je živio s roditeljima i sestrom, ali još uvijek utvrđujemo ima li u svemu i njihove odgovornosti - kažu iz CJS Banja Luka. Kneževiću okružni tužitelj na teret stavlja kaznena djela nedopuštene proizvodnje i prometa droge, kao i neovlaštene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Mještani Šargovca kažu da su iznenađeni uhićenjem Igora Kneževića, jer ga poznaju kao mirnog i povučenog mladića, koji nikada nije imao problema sa zakonom.

- Nitko ne može vjerovati da je on dilao drogu. To je fin mladić, student koji nikada nije pravio probleme. Dolazi iz radničke obitelji. Otac je elektrotehničar koji u garaži u prizemlju obiteljske kuće ima radionicu za popravak televizora i tehnike, a i majka je zaposlena iako u posljednje vrijeme ima dosta problema sa zdravljem. Nikada policija nije dolazila na njihovu adresu i sve nas je ovo jako potreslo. Izgleda da nikad nisi siguran tko ti živi u prvom susjedstvu - kaže jedan mještanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije