Nelegalna skupština

Sud poništio izbor Vlatka Markovića i sve odluke HNS-a!

Skupština HNS-a, Mato Previšić (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
27.02.2013.
u 13:51

Na Skupštini je glasovao Mato Previšić, koji je svoj glas dao Markoviću, međutim sud je danas potvrdio da je njegov glas bio nelegalan

Repovi iz skandalozne Skupštine HNS-a iz 2010. godine i dalje se vuku. Upravni sud u Splitu danas je donio odluku o poništenju spomenute Skupštine!

Podsjetimo, Marković je pobijedio na toj Skupštini ispred Štimca, i to za jedan glas. Međutim, ostalo je sporno tko je trebao biti predstavnik dubrovačko-neretvanskog saveza.

Na Skupštini je glasao Mato Previšić, koji je svoj glas dao Markoviću, međutim sud je danas potvrdio da je njegov glas bio nelegalan. Umjesto njega na Skupštini je dubrovačko-neretvanski savez trebao predstavljati Tomislav Jurjević, koji je ovu tužbu i podnio. Spomenimo i to da je Jurjević tada bio Štimčeva struja, što bi značilo da je Štimac zapravo trebao pobijediti i postati predsjednik HNS-a.

Što će konkretno ova odluka suda donijeti, još se ne zna. Logika nalaže da automatizmom poništava sve HNS-ove odluke do izbora Davora Šukera!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije