Prijavio policiji

Sudac utakmice Liverpool - Man. Utd. na udaru: 'Umri od raka!'

Crveni karton
Reuters
25.09.2012.
u 08:26

Djelitelj pravde Mark Halsey napadnut je na twitter od strane pojedinih Liverpoolovih navijača, koji su degutantno vrijeđali suca referirajući se na njegovo liječenje od raka grla 2009.

Sudac engleskog derbija Liverpool - Manchester United, Mark Halsey, ovih je dana izložen pravoj bujici uvreda od strane navijača Redsa, pa je sve to uredno prijavio policiji. Naime, suca su preko twittera Liverpoolovi navijači degutantno vrijeđali referirajući se na njegovu bolest, odnosno liječenje raka grla 2009. godine, poručujući mu da umre od raka.

Halsey je digao pravu buru svojim suđenjem, a napao ga je, doduše puno pristojnijim riječima, nakon utakmice i menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

- Možemo kontrolirati igru naših igrača, ali ne možemo kontrolirati sudačke odluke - izjavio je ogorčeni Rodgers.

Njegova momčad buni se zbog crvenog kartona Jonju Shelveyu u prvom poluvremenu, te kaznenog udarca za United dosuđenog u samom finišu utakmice kojega je Robin van Persie pretvorio u pogodak za pobjedu 2:1.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?