Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
57 26°C
  • ops:

    Ovdje su recepti: 2,5% (djeca) 10 puta razrjeđivanje Rp: permetrin 25% RK InfectoPharm Ungt 10,0. emuls. AQUOS. 100,0 mfungt. 5% (odrasli) 10 puta razrjeđivanje Rp: permetrin 25% RK InfectoPharm Ungt 20,0. emuls. AQUOS. 100,0 mfungt. Ah, da: krevet i tijelo ... prikaži još!o oprati treba mijenjati nakon tretmana i oprati barem 60 stupnjeva. Također emitiranje na četiri dana trebalo biti dovoljno za protjerati zvijeri, jer samo oni mogu živjeti i na ljudima.

  • ops:

    Liječenje Liječnik propisuje posebnu milbenabtötendes sredstva kojima cijelo tijelo je redovito nekoliko dana biti gumiran. Jak svrbež je ublažena s drugim lijekovima, na primjer, masti, gelovi ili kapi. Čovjek ne bi trebao ispočetka, čak i ako je to teško. Do ... prikaži još! Do grebanje kože također mogu biti zaražena bakterijom koja je. Također je važno promijeniti istrošene odjeće, a plahte i ručnici svakodnevno. Ako pranja se kuha, novčića umrijeti. Ako to nije moguće, ta odjeća ne treba nositi za nekoliko dana. Razlog je u tome što su grinje odumiru nakon nekoliko dana bez fizičkog kontakta. Članovi obitelji i spolni partneri također bi trebao biti ispitan od strane liječnika i liječi u nekim okolnostima.  Permetrin krema pomaže! Ova krema je do sada samo na međunarodnom ljekarne. To nije problem, oni mogu dobiti bilo ljekarnu.

  • ops:

    Uzrok mangan U bolesti uzrokuju grinje se prenose putem seksualnog odnosa ili odjevnih predmeta od osobe do osobe. Oni su tada riješiti na gornjem sloju kože. Na osjetljivim dijelovima tijela su nosili u kožu, kao grinje samo u ljudskoj koži ... prikaži još!i mogu preživjeti dulje vrijeme. Povlaštene smješteni su između prstiju, genitalije ili pregibač površine podlaktice. Tu, ženski grinje bušilica programi i položiti jaja.   Simptomi   Nakon što su grinje osjećaju toplinu, oni puzati iz svojih jazbinama na površini kože. To se osobito događa noću u topli krevet. To je vrlo jak svrbež uzrokuju noćne, što bolest također je dao svoje ime. Tipično šuga i male crvene lumps u koži. Ovi crveni čvorići izgledaju kao da su dignute s olovkom. U crne točke su ponekad vidljivi su grinja jaja. U masivno svrbež čvorovi, ranice, a koža scaliness uglavnom se nalaze u području rukama pogotovo između prstiju, na Fußkanten, ispod pazuha i prepone i penis. (Glava i vrat, a rijetki)