Travnik

Suradnja dva HDZ-a u SBŽ-u se nastavlja

sjednica
VL FOTO
25.02.2012.
u 16:48

Sjednici su nazočili predsjednici općinskih organizacija HDZ-a 1990. Srednjo Bosanske županije

Konstituirano je Vijeće ministara BiH, postignut je dogovor o Vladi Hercegbosanske županije, a sada čekamo korake koji će donijeti i rekonstrukciju federalne Vlade i tako konačno završiti implementaciju izbornih rezultata s proteklih izbora.

Prvi korak

A taj prvi korak trebao bi, i vjerojatno hoće, napraviti visoki predstavnik Valentin Inzko, kazala je Slavica Josipović, predsjednica ŽO HDZ-a 1990., nakon sjednice ovog najvišeg županijskog stranačkog tijela održanog u četvrtak navečer u Travniku.

Sjednici su nazočili i predsjednici općinskih organizacija HDZ-a 1990. s područja Srednjebosanske županije, a kako je kazala predsjednica Josipović, uz aktualnu političku situaciju članovi ŽO i predsjednici općinskih organizacija razmatrali su i realizaciju i provedbu stranačkog sporazuma s HDZ-om BiH, te pripreme za predstojeće lokalne izbore koje su već počele. “Zadovoljni smo realizacijom međustranačkog strateškog sporazuma s HDZ-om BiH. Držimo se dogovorenog i potpisanog, a ponekad iskrsne poneki problem, neslaganje, različita mišljenja i viđenje određenih situacija, ali kada su namjere dobre i poštene, brzo se nađu rješenja. I mi ih nalazimo i rješavamo”, kazala je Slavica Josipović.

Lokalni izbori

Kazala je također kako se već krenulo s pripremama za lokalne izbore koji će biti održani najesen ove godine. “Moramo se dobro pripremiti, mobilizirati sve snage i glasovima naših birača izboriti se za ono što možemo i što trebamo politički dobiti. Naše je članstvo spremno na maksimalan angažman, a kako sada stvari stoje, ka tim ciljevima ćemo s HDZ-om BiH, za što nam predstoje skori ozbiljni razgovori, i po svemu sudeći potpisivanje još jednog međustranačkog sporazuma, bar kada je u pitanju naša županija i predstojeći lokalni izbori. Pred nama su vrlo važni zadaci i za njihovu realizaciju trebat će nam, uz sve ostalo, zajedništvo, dogovor o suradnji i maksimalno međusobno povjerenje. Jer ništa nije i ne smije biti važnije od ostvarenja naših zacrtanih ciljeva“, poručila je Slavica Josipović.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:45 25.02.2012.

Samo tako slozno braco Hrvati!

JA
Jajčanin
10:44 26.02.2012.

Normalno je da ćete surađivati jer sami ne možete doći do vlasti, a to je ono što najviše volite. Znate da je gadno ako opet izgubite Jajce, Novi Travnik, Busovaču itd. U svakom slučaju, nek vam je sretno!

Avatar Axel
Axel
10:41 27.02.2012.

Steta sto Artur Klark nije ziv,pa da ovo objavi u knjizi \"misterije svjeta\"! Treba uzet cilt beng i ove pospricat....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?