Brotnjo 2012

Susreti pod reflektorima na 14 nogometnih terena

Čitluk
Mile Pavlović
02.07.2012.
u 11:22

Večeras počinje 10. malonogometna liga MZ-a općine Čitluk

U organizaciji Športskog saveza Brotnja i Odbora za šport mjesnih zajednica, večeras će na ŠC u Gornjim Hamzićima početi tradicionalna, 10 po redu, Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Čitluk - “Brotnjo 2012.”. Kao i proteklih godina, i ovogodišnjim natjecanjem malonogometaša rukovodit će natjecateljsko povjerenstvo u sastavu: Tomislav Krasić, Ivan Musa i Damir Jerkić.

Sudjeluje 21 momčad

Kako smo doznali od predsjednika povjerenstva Tomislava Krasića, u ove godine u natjecanju sudjeluje 21 momčad MZ-a, koje su ždrijebom raspoređene u četiri skupine. Tako će se u skupini A natjecati sljedeće momčadi: Dobro Selo, Donji Mali Ograđenik/Hamzići, Međugorje, Čitluk Grad, Služanj i Gornja Blatnica. U skupini B natječu se Čitluk Selo, Tepčići/Blizanci, Potpolje, Gradnići i Dragićina, u skupini C su Donji Veliki Ograđenik, Čerin, Krehin Gradac, Gornji Ograđenici i Vinica, dok su u skupini D: Biletići, Donja Blatnica, Donji Hamzići, Čalići i Bijakovići. Utakmice će se igrati svake večeri od ponedjeljka do petka pod reflektorima na nekom od čak 14 malonogometnih terena. Kao i proteklih godina, u prvom krugu natjecanje će se održavati po jednokružnom bod-sustavu i principu svatko sa svakim, s tim da će gotovo svaka momčad biti domaćin u jednom kolu. Sukladno propozicijama, nakon završenog prvog kruga, prvoplasirane momčadi iz svake skupine izravno će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz svake skupine nastaviti razigravanje za preostala mjesta u četvrtzavršnici.

Početak u 20.30 sati

Kako je najavljeno, večerašnja svečanost otvaranja 10. MNL MZ općine Čitluk održat će se ŠC Gornjim Hamzićima , a čast da u 20.30 sati odigraju susret prvog kola i službeno otvore to prestižno natjecanje pripala je momčadima Dobrog Sela – Gornje Blatnice. Potom će u 21.30 sati igrati DMO/Gornji Hamzići – Služanj te u 22.30 sati posljednji par skupine A Međugorje – Čitluk Grad. U utorak će se a ŠC u Krehin Gracu igrati susreti 1. kola B skupine kada se sastaju: Tepčići /Blizanci - Dragićina i Potpolje - Gradnići. Treba istaknuti da je zanimanje Brotnjaka za to prestižno malonogometno natjecanje već sada vrlo veliko. Stoga se očekuje da će svake večeri sve do sredine kolovoza, kada će se na čitlučkim Barama održati finale, malonogometne susrete u prosjeku pratiti od 1500 do 2000 navijača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?