Dragan Perić

Sve osim plasmana u Europu je neuspjeh

Dragan Perić
25.02.2013.
u 11:14

U nastavku prvenstva naš cilj je jasan i definiran. Želimo pod svaku cijenu izlazak u Europu, a sve ostalo smatrat ćemo neuspjehom, kazao je Perić

U posljednjoj provjeri pred nastavak prvenstva u nogometnoj Premijer ligi BiH, mostarski Zrinjski je odigrao neodlučeno (2:2) protiv momčadi Sarajeva.

Mostarci bliže pobjedi

S obzirom na sve viđeno, i jedan i drugi trener mogu biti zadovoljni remijem, iako trener Mostaraca Dragan Perić više treba žaliti za pobjedom. -Iako je ovo bila prijateljska utakmica, za mene je i ovaj rezultat jako bitan. Naravno, volio bih da smo pobijedili, nažalost nismo, ali generalno, mogu biti zadovoljan prikazanom igrom i šansama koje smo napravili, kazao je u razgovoru za Večernji list BiH trener Zrinjskog Dragan Perić. Također, Perić vjeruje kako ovakva igra i pristup utakmici daje vjeru da će u nastavku sezone Zrinjski izgledati mnogo bolje nego što je to bio slučaj jesenas. - Grešaka ima, one su detektirane i nadam se da ćemo to uspjeti otkloniti u tjednu koji je ispred nas. Mi smo i u ovoj utakmici od početka krenuli agresivnije i bolje, ali igrači u sredini terena, u situaciji kod gubljenja lopte ostajali su široko i onda se dešavalo da nas Sarajevo kontrira i dolazi u izgledne pozicije za gol. U drugom poluvremenu smo to ispravili, nismo Sarajlijama dali neke šanse za manevar i desilo se to da smo mi imali dosta više prilika, te smo na kraju mogli doći i do pobjede, istaknuo je trener mostarskog kluba.

Cilj je jasan - Europa

Perić je posebno naglasio kao problem ozljede igrača. - Loše vrijeme utječe na kvalitetu terena, a loš teren dovodi do ozljeda igrača, ali to je naša neminovnost. Upravo zato smo neke igrače i odmarali kako ne bi došli u situaciju da se ozljede pred nastavak prvenstva, u kojemu je naš cilj jasan i definiran. Želimo pod svaku cijenu izlazak u Europu, a sve ostalo smatrat ćemo neuspjehom, kazao je za kraj trener mostarskog Zrinjskog Dragan Perić. Napomenimo i to da iako je utakmica između Zrinjskog i Sarajeva bila prijateljskog karaktera, ono što je vrijedno za istaknuti je to da su obje momčadi utakmici pristupile kao da se igra za bodove. Tako da i gledatelji koji su došli na utakmicu, zasigurno su mogli uživati u prikazanoj igri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije