Večeras

Svi moramo dati zadnji atom snage kako bi ostvarili dobar rezultat

Zrinjski
09.03.2013.
u 11:42

O protivniku iz Samobora plemkinje su govorile s respektom, ali ne sumnjajući u svoju pobjedu

Jučer je u prostorijama HŽRK Zrinjski iz Mostara održana press konferencija povodom današnje utakmice četvrtfinala Challenge kupa, koju mostarske rukometašice igraju protiv ekipe Fantasyland iz Samobora.

Plemkinje spremne

Na samom početku novinarima se obratio tajnik kluba Robert Grgić, koji je kazao kako se privode kraju organizacijske aktivnosti oko utakmice. -Sve je uglavnom dogovoreno, većina stvari je završena i što se tiče utakmice i što se tiče TV prijenosa, kazao je Grgić istaknuvši kako će se klubu najviše pomoći dolaskom na utakmicu i kupnjom ulaznice. Trenerica Ana Papak nazočnima je kazala kako je zdravstveni bilten igračica manje više u redu, te da su plemkinje spremne istrčati na parket i dati sve od sebe. - Naša vratarica je nakon ozljede ramena počela trenirati i to je dobro, Marija Boras je još uvijek pod virozom, tako da je ona za subotnju (današnju, nap.a) utakmicu upitna. Ostatak ekipe je spreman i fizički i psihički, kazala je trenerica Papak.

Velika prilika

Također je Papak istaknula da su plemkinje svjesne važnosti susreta. -Moje igračice znaju da je ovo prilika koja se ne događa svaki dan, tako da su svjesne da moraju dati zadnji atom snage kako bi ostvarili dobar rezultat. Najbolja igračica Zrinjskog Ivana Mlakić nastojala je biti realna uoči sraza sa Samoborkinjama. -Imali smo mogućnost detaljno proučiti njihovu igru. Objektivno, oni jesu kvalitetnija ekipa od nas, njihova liga jača je od naše, imaju više utakmica i iskusnije su od nas, ali daleko od toga da su toliko kompletnije da ih mi ne bismo mogli dobiti na svom terenu, kazala je Mlakić. Andrea Prusina je kao važno istaknula to što ekipa iz Samobora već dugo igra zajedno, ali... -Ako budemo dali sve od sebe, možemo ih pobijediti, a onda je u Samoboru sve moguće, - kazala je Prusina. Djevojke su pozvale navijače da dođu u što većem broju i daju im podršku. Utakmica između HŽRK Zrinjski i Fantasylanda igra se večeras u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 20 sati, uz izravan prijenos na BHRT. Što drugo reći nego - sretno plemkinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije