PRIJATELJSKI SUSRETI

Švicarska šokirala Brazil, SAD slavio na Koševu

Zvjezdan Misimović
Reuters/Pixsell
15.08.2013.
u 00:25

Izabranici Safeta Sušića su pogocima Ibiševića i Misimovića poveli 2:0, ali su Amerikanci golom Johnsona u nastavku te hat-trickom Altidorea okrenuli na 4:2.

Zanimljivo je bilo i u preostalim prijateljskim utakmicama koje su se igrale u srijedu navečer. Najveće iznenađenje je priredila Švicarska koja je u Baselu s 1:0 svladala Brazil.

Jedini gol na utakmici pao je u 48. minuti, a postigao je Dani Alves koji je pogodio pogrešnu mrežu.

BiH i SAD na Koševu su odigrali ludu utakmicu u kojoj su gosti na kraju slavili s 4:2. Izabranici Safeta Sušića su pogocima Ibiševića i Misimovića poveli 2:0, ali su Amerikanci golom Johnsona u nastavku te hat-trickom Altidorea okrenuli na 4:2. Džeko je tek uspio smanjiti.

Argentina je u utakmici u Rimu, koja se igrala u čast papi Franji, slavila protiv Italije s 2:1. Argentinci su do pobjede došli bez Messija, a golove su zabili Higuain i Banega, dok je na drugoj strani strijelac bio Insigne.

Njemačka i Paragvaj su u Kaiserslauternu odigrali 3:3, nakon što su gosti imali 2:0 i 3:2. No, Bender je Elfu donio remi.

Švedska je s 4:2 svladala Norvešku, a tri gola postigao je sjajni Zlatan Ibrahimović.

>> Kolumbija u 89. zabila Srbiji, Škoti umalo iznenadili Englesku

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije