Crnogorski premijer

Abazović: Napad na Cetinju tragedija kakvu Crna Gora ne pamti

12.08.2022.
u 20:27

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane prijestolnice Cetinja", naveo je Abazović

Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je u petak da je napad na Cetinju, u kojem je ubijeno jedanaest ljudi, tragedija kakvu Crna Gora ne pamti.

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane prijestolnice Cetinja", naveo je Abazović na Telegramu.

Crnogorski mediji prenose da je tridesetčetverogodišnji V. B. s Cetinja usmrtio 11 osoba, a ranio šest, od kojih je jedan policajac, te da među ubijenima ima i djece.

Kako prenose podgorički mediji, radi se o obiteljskoj tragediji. Navodno je V. B., nakon što je pucao na članove svoje obitelji, izašao na ulicu i pucao u prolaznike, a zatim je i on ubijen u obračunu s policijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije