ima tri žene

'Ako me jedna od mojih žena ljuti, seksa nema mjesec dana'

Foto: screenshot
1/2
10.11.2018.
u 14:35

Ivan Sukhov (34) iz Rusije želi imati još žena i najmanje 50 djece. Obitelj živi u trosobnom stanu, a žene i Ivan rade pa kažu da imaju dovoljno novca za cijelu obitelj

Ivan Sukhov (34) iz Rusije ima tri žene i devetero djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu te su druge dvije s na temelju usmenog dogovora. 

Natalia i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku obitelj.

- U početku sam bila protiv toga i nisam si mogla zamisliti cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja - kaže Natalia, prenosi 24sata.hr. 

Ona i Ivan imaju šestero djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj obitelji. 

- Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira što moji roditelji kažu - rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade te Ivan tvrdi da imaju dovoljno novaca za cijelu obitelj. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira kupiti kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. 

- Svaku noć k sebi pozovem jednu ženu. No ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana- kaže Ivan, piše Mirror. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar alangnjus
alangnjus
09:49 11.11.2018.

Čemu ovakav članak?!

Avatar Feral
Feral
14:08 11.11.2018.

Da je dobro imati ženu i Bog bi je imao.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije