pozitivan na koronu

Andrej Plenković se osjeća dobro, ima blaže simptome

Andrej Plenković
Patrik Macek/PIXSELL
01.12.2020.
u 21:39

Hrvatski premijer Andrej Plenković, kojemu je jučer potvrđena zaraza koronavirusom, iz kućne je izolacije vodio online sastanak sa županima, a na njemu su sudjelovali i ministar zdravstva Vili Beroš i ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.

Plenković svoje radne zadatke ispunjava kao i inače, ali mu je izdana mjera od 10 dana izolacije, tako da će svi budući sastanci, pa i uži kabinet vlade, biti organizirani videoputem, javlja HRT. 

"Predsjednik vlade i njegova supruga osjećaju se dobro, imaju blaže simptome zaraze koronavirusom. Predsjednik vlade ima četiri svoja potpredsjednika. Svi su to ljudi od njegova povjerenja. Ovo je njegov odabir. Inače, Tomo Medved je i zamjenik predsjednika HDZ-a, čovjek koji odgovorno radi kao ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik vlade za domovinsku sigurnost, čovjek je od povjerenja", rekao je glasnogovornik vlade Marko Milić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?