Bijela kuća potvrdila

Biden intervjuiran u slučaju povjerljivih dokumenata

joe biden
Oliver Contreras/Newscom/PIXSELL
10.10.2023.
u 07:37

Povjerljivi dokumenti iz Bidenovog vremena kao potpredsjednika otrkiveni su u garaži i susjednoj sobi u predsjednikovoj kući u Wilmingtonu, Delaware

Američki predsjednik Joe Biden intervjuiran je dva dana u istrazi posebnog tužitelja o njegovom postupanju s povjerljivim dokumentima, priopćila je Bijela kuća kasno u ponedjeljak.

Dobrovoljno se podvrgao razgovoru koji je započeo u nedjelju i završio u ponedjeljak, navodi se u priopćenju iz ureda predsjednika.

Posebni tužitelj Robert Hur mjesecima je istraživao predsjednika zbog osjetljivih zapisa otkrivenih u Bidenovoj kući u Delawareu te u uredu u Washingtonu. Povjerljivi dokumenti iz Bidenovog vremena kao potpredsjednika otrkiveni su u garaži i susjednoj sobi u predsjednikovoj kući u Wilmingtonu, Delaware.

Vladini dokumenti također su pronađeni u Bidenovom uredu u Penn Biden centru u Washingtonu prošle godine, prema Bijeloj kući.

"Kao što smo rekli od početka, predsjednik i Bijela kuća surađuju sa istražnim tijelima. Javnost obavještavamo o svim novostima", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Ian Sams u izjavi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije