POTAKNULA RASPRAVU

Bivša voditeljica Nove TV objavila zadatak koji je dobio njezin sin (8). Biste li ga vi znali riješiti?

Foto: Twitter, Petar Glebov/Pixsell
1/2
09.05.2020.
u 09:22

Tomić je početkom 2017. godine napustila Novu TV nakon 9 godina provedenih na televiziji i svoju karijeru nastavila u službi za odnose s medijima HSS-a.

Bivša hrvatska voditeljica i novinarka na Novoj TV Ivana Tomić na svom je Twitter profilu objavila zadatak koji je u školi dobio njezin sin te tako pokrenula raspravu na društvenim mrežama.

“Pitanje u udžbeniku za drugi razred: Navedite plavo i ljubičasto povrće. E sad, ako je, što i jest, patlidžan ljubičaste boje, što je plavo?” upitala je i priložila fotografiju zadatka u kojem se od školarca traži da nacrta voće i povrće u zadanim bojama. Mnogi su ostali zbunjeni, a bilo je i onih koji su pokušali dati svoj prijedlog odgovora.

Foto: Twitter

"Imaš neke plave vrste krumpira, krastavca. Naravno da dijete iz drugog osnovne to neće i ne mora znati”, napisao je jedan Ivanin pratitelj s kojim se i ona složila.

"Plavi kupus, plavi batat, plavi kukuruz...", nadovezali su se drugi.

"GMO. Udžbenici budućnosti" - našalio se jedan pratitelj, a Ivana je naposljetku otkrila da je njezin sin na mjesto gdje je trebao ucrtati plavo povrće stavio veliki plavi X.

Inače, Tomić je početkom 2017. godine napustila Novu TV nakon 9 godina provedenih na televiziji i svoju karijeru nastavila u službi za odnose s medijima političke stranke HSS.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije