KAO DA SU JE DJECA PRAVILA

Bratu za rođendan naručila ovakvu tortu, u šoku gledala što je dobila

02.10.2022.
u 11:19

Žena je slastičarki poslala fotografiju torte kakvu želi, no dobila je nešto što je izgledalo kao da su se djeca igrala s fondantom

Da ne rade svi svoj posao najbolje, uvjerili smo se mnogo puta, a to potvrđuje i jedna žena koja je svome bratu naručila rođendansku tortu, a ona joj je stigla ukrašena kao da su se, u najmanju ruku, igrala djeca.

Sam Faulkner iz engleskog Calcota svome je bratu Grahamu za 30. rođendan naručila tortu obloženu fondantom s motivima ribolova budući da je muškarac strastveni ribolovac.  

Preko Facebooka kontaktirala je ženu po imenu "Emma Beth Mh" (račun je sada obrisan) te joj poslala fotografiju kakvu bi tortu željela.


No, ono što je dobila nije bilo ni približno slično torti s fotografije. Izgledala je doslovno kao da je dala djeci da se igraju s fondantom. 

Fotografiju torte u jednoj Facebook grupi objavila je njezina majka Sue Faulkner gdje je odmah izazvala lavinu komentara. 

– Kći je platila ženi pola iznosa, a kada je otvorila kutiju, imala je što vidjeti, kao da su se djeca igrala. Umrle smo od smijeha. Odmah sam stavila na Facebook i vidjela sam da i drugi imaju isto mišljenje. Pokušala sam je kontaktirati, no ona me blokirala i obrisala stranicu – rekla je Sue Faulkner. 

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u listopadu 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije