POLICIJA U ŠOKU

Četvorica brutalno silovala 9-godišnjakinju, majka bila u susjednoj prostoriji

silovaanje
06.04.2016.
u 19:43

Četvorica mladih Amerikanaca uhićena su pod sumnjom da su krajem ožujka silovali devetogodišnju djevojčicu dok se njena majka u garaži drogirala crystal methom.

Identitet neodgovorne majke nije poznat, no, kako piše Independent, djevojčica je silovana 29. ožujka dok su bili u posjetu prijateljima u Vernalu, gradu u američkoj saveznoj državi Utah.

U policijskom priopćenju navodi se da je dijete spavalo na kauču u sobi i da su je monstrumi prenijeli u drugu prostoriju, gdje su je silovali. Majka se otišla drogirati u garažu, koja se nalazi tik uz prostoriju u kojoj je dogodio gnjusan čin.

Uhićen je 36-godišnji Larson RonDeau koji je optužen za silovanje i sodomiju nad djetetom, potvrdio je glavni državni odvjetnik Mark Thomas, prenosi Net.hr

Pod istim optužbama uhićeni su i Josiah RonDeau (20), Jerry Flatlip (29) i Randall Flatlip (26).

Djevojčica nije prebačena u bolnicu nakon silovanja, ali je uzeta pod skrb socijalnih službi. Neodgovorna majka nije uhićena.

“Događaju se slučajevi s kojima suočavamo, a koji šokiraju. Ovaj slučaj je sigurno jedan od takvih, koji nas je sve pogodio”, objavljeno je na Facebook stranici lokalne policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?