SVI OSIM TOVARIĆA?

Četvorica huligana iz Splita priznala krivicu, osuđeni na 4 - 6 mjeseci zatvora

23.01.2018.
u 17:15

Hrvoje Baković i Ante Firić osuđeni su na po šest mjeseci zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ivan Mišković četiri mjeseca zatvora

Kako je i najavljivano tijekom prošloga tjedna četvorica Splićana, koji su sudjelovali u navijačkim neredima na nogometnoj utakmici Partizan – Crvena zvezda u Beogradu, osuđena su na kazne zatvora od četiri do šest mjeseci.

Isto tako, a sukladno ponudi Višeg tužiteljstva u Beogradu, njima će biti izrečena i zabrana ulaska u Srbiju u trajanju od pet godina. Prenosi to beogradski dnevni list Kurir navodeći riječi odvjetnika Maje Trkulje, koja je odvjetnica jednoga od huligana, da su se njeni klijenti iznijeli svoju obranu ali i potpisali sporazum o priznavanju krivice.

- Hrvoje Baković i Ante Firić osuđeni su na po šest mjeseci zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ivan Mišković četiri mjeseca zatvora, rekla je Trkulja.

Navodno kako je samo Damir Tovarić odlučio da ne sklapa sporazum o priznavanju krivice i on nije niti bio priveden na saslušanje. Kako je ranije prenesemo Večernjem listu četvorica huligana koja su priznala krivicu i dogovorila se oko visine kazne bit će ubrzo iz Centralnog zatvora u Beogradu, gdje se nalaze u pritvoru, prebačena u zatvor u Sremskoj Mitrovici gdje kazne izdržavaju strani državljani.

Prema srbijanskim zakonima zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj manifestaciji svima su im prijetile kazne od 2 do 12 godina zatvora. Kakva je dalja sudbina Tovarića, koji nije pristao na ponuđenu nagodbu, tek će se vidjeti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?