tijekom šetnje Opatijom

Ćorluka i Modrić su se fotkali s mladencima: Uljepšali im dan

Nel Pavletic/PIXSELL
05.06.2018.
u 10:23

Tijekom šetnje Opatijom s momčadi i izbornikom Zlatkom Dalićem (51) Vedran Ćorluka (32) i Luka Modrić (32) naišli su na mladence koji su ih zamolili za fotografiranje

Hrvatski nogometni reprezentativci su u nedjelju odigrali prijateljsku utakmicu u Liverpoolu protiv Brazila u kojoj su izgubili 2:0. Trenutačno borave u Opatiji i pripremaju se za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a treninge će imati na riječkom stadionu Rujevica. 

Tijekom šetnje Opatijom s momčadi i izbornikom Zlatkom Dalićem (51)  Vedran Ćorluka (32) i Luka Modrić (32) naišli su na mladence koji su ih zamolili za fotografiranje. Nogometaši su pristali i odradili slikanje s fanovima na njihov 'veliki dan', piše 24sata.hr. 

S momčadi je bio i Mario Mandžukić (32) koji nije igrao utakmicu protiv Brazila zbog lakše ozljede. 

Nogometna reprezentacija u četvrtak putuje u Slavoniju, a boravit će u Vukovaru dok će prijateljsku utakmicu sa Senegalom odigrati u petak u Osijeku. Nogometaši putuju 11. lipnja u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?