Nije za one slabijeg želudca

Curica se probudila usred noći zbog boli u oku: I liječnike iznenadilo što su pronašli

12.05.2020.
u 10:33

Šestogodišnja djevojčica SibiKaia Monk iz američke savezne države Missouri prije dva tjedna probudila se usred noći plačući da je oko strašno peče.

Majka Kris odmah je s njom odjurila u bolnicu nakon što je vidjela da joj je u jednom uglu oka crni kukac veličine graha koji joj je nekoliko sati ranije, očito, uletio u oko. Naime, djevojčica se dan ranije, popodne oko 17 sati, požalila majci da ju je 'nešto udarilo u oko', no osim peckanja, ništa se nije vidjelo niti joj je oko bilo crveno.

– Nije joj bilo crveno niti iziritirano, jedino je imala malu oteklinu kraj suznog kanala. Zadnji put sam je provjerila oko 23 sata i otišle smo spavati. No, oko 1.30 sati u noći ona se probudila i plakala da ima osjećaj da joj oko gori. Kada sam joj podigla kapak vidjela sam crnu bubu kako se kreće. Odmah smo odjurile u bolnicu, a oko 3 sata kukac je sam ispao iz oka – prepričala je majka Kris.

Liječnici su otkrili kako je kukac zapeo ispod očnog kapka i puzao je po očnoj jabučici ne bi li pronašao izlaz. Trebalo mu je oko 9 sati da ugine nakon čega je oko samo odbacilo kukca, zaključili su liječnici.

– Pitala me može li vidjeti kukca, pokazala sam joj ga i ona ga je odmah nazvala Todd. Bila je smirena za razliku od mene koja sam skoro doživjela napad panike – ispričala je majka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije