AFERA LOVREN

Dariju Torbiću određen 30-dnevni istražni zatvor, otac Damir pušten da se brani sa slobode

lovren
Facebook/Instagram
07.09.2016.
u 21:01

Neslužbeno se doznaje da će Torbići pred tužiteljstvom iznijeti obranu, a na ispitivanju pred policijom poricali su to za što ih se sumnjiči

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor Dariju Torbiću (26) zbog opasnosti od mogućnosti ponavljanja djela dok je njegov otac Damir (48) pušten da se brani sa slobode.

Darijo i Damir  Torbić i službeno su osumnjičeni za protupravno oduzimanje slobode, priopćila je zagrebačka policija ne navodeći njihov identitet. Otac i sin Torbić sumnjiče se da su protupravno zatočili Anitu Dražić (45) i njezinu 32-godišnju sestru. Policija nije navodila detalje cijele te priče, a Torbići bi trebali biti ispitani u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.  

Neslužbeno se doznaje da će Torbići pred tužiteljstvom iznijeti obranu, a na ispitivanju pred policijom poricali su to za što ih se sumnjiči.

Anita Dražić iskaz policiji dala je početkom tjedna, a nakon što je britanski tabloid The Sun objavio da je bila oteta. Ona je za otmicu optužila Torbiće, a kao motiv navela je da je htjela upozoriti Anitu Lovren, suprugu nogometaša Dejana Lovrena, da je Darijo Torbić, s kojim je Anita Lovren navodno bila u vezi, hoće iskoristiti i prevariti, a sve kako bi se domogao Lovrenova novca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije