na više od 40 stupnjeva

Dijete bilo u vrućem autu dva sata, u teškom je stanju

Pixsell
06.07.2019.
u 14:08

U četvrtak je pronađeno dijete bez svijesti u vozilu kod Rovinja. Dijete je provelo u autu na 40 stupnjeva više od dva sata. Hitno su ga prevezli u riječku bolnici. U teškom je stanju, piše 24sata.hr. 

"Molim vas dođite brzo, djetetu mi je došlo slabo", tim je riječima otac 4-godišnjeg djeteta u četvrtak oko 14.30 sati pozvao rovinjsku Hitnu pomoć.

Dolaskom pred kuću obitelji djelatnici Hitne pomoći zatekli su dječaka u teškom stanju s visokom temperaturom. Naknadno je utvrđeno da je dijete provelo u automobilu više od dva sata na temperaturi većoj od 40 stupnjeva. 

Odmah su ga prevezli u pulsku bolnicu, a potom i u Rijeku zbog težine ozljeda, potvrdila je istarska policija koja je o svemu obaviještena oko 15 sati.

Dobili smo informaciju iz bolnice u Rijeci da se dijete nalazi na jedinici intenzivnog liječenja i da je u dosta teškom stanju.

Još uvijek nije poznato kako je i zašto je dijete provelo dva sata u kipućem automobilu po najvećem suncu. Policija nije htjela otkrivati detalje slučaja jer još uvijek utvrđuju sve okolnosti. Samo su rekli kako se radi o hrvatskim državljanima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?