MASAKR NA VALENTINOVO

Dirljiva gesta oduševila dječaka heroja koji je primio pet metaka i spasio kolege

Twitter
28.02.2018.
u 20:57

Dječak je odmah odgovorio kako mora biti bolje da može ići u Barcelonu, a njegov otac je otkrio kako ga je gesta nogometnog kluba uistinu dirnula.

Na Valentinovo je u masakru u srednjoj školi u Parklandu na Floridi 19-godišnji Nikolas Cruz ubio 17 osoba.  

Jedan od heroja tog događaja je 15-godišnji Anthony Borges koji se, kada je ubojica došao do učionice u kojoj je bio njegov razred, naslonio na vrata kako bi spriječio njegov ulazak u nju. Cruz je počeo pucati po vratima, a pet metaka završilo u leđima i ekstremitetima 15-godišnjeg Borgesa. Srećom je preživio.

Kasnije se saznalo da je Borges član omladinske škole Barcelone na Floride, a čim su to čelnici katalonskog kluba saznali odmah su reagirali. Dopredsjednik Barcelone Manuel Arroyo njegovoj obitelji je poručio da su dobrodošli u klub te da će im omogućiti gledanje neke utakmice. 

Dječak je odmah odgovorio kako mora biti bolje da može ići u Barcelonu, a njegov otac je otkrio kako ga je gesta nogometnog kluba uistinu dirnula. Barcelona nije stala samo na pozivu na utakmice, već su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za liječenje 15-godišnjeg dječaka, a već su na brojci većoj od pola milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije