SAM SE IGRAO

Dječaku nitko nije došao na proslavu rođendana, uzrujana majka: 'Zaslužuje bolje'

22.06.2021.
u 18:32

Postavili su rođendanske ukrase i rekvizite, a na stolu je bilo puno kolača

Majka iz SAD-a organizirala je u lokalnom parku proslavu rođendana za svog 6-godišnjeg sina, no nitko od pozvanih osoba nije se pojavio. 

S obzirom na to da su ograničenja uvedena zbog koronavirusa ukinuta, na proslavu je pozvala 22 osobe. Također, organizirala ju je na otvorenome kako bi svi bili još sigurniji.  

Priču je podijelila na platformi TikTok te izrazila kako joj je bilo žao njezinog sina.  

- Jadan moj mali, kazala je nakon što je pokazala kako su u parku sve uredili i pripremili. Postavili su rođendanske ukrase i rekvizite, a na stolu je bilo puno kolača. Dok je snimala video, njezin se sin sam igrao. 

@dawners86

heart broken. #heartbroken #sosad #hurt #wow #lonely #poorguy #sadboy #birthday #happybirthday #omg #cry

♬ SAD - Instrumental - Nhím Stone

- Tako sam uzrujana zbog njega. Zaslužuje bolje, nevjerojatan je, kazala je majka.  

Njezin je video postao viralan te ga je pregledalo više od milijun korisnika aplikacije. Mnogi su u komentarima poslali poruke i čestitke njezinom sinu, navodi Mirror.  

- Slomljeno mi je srce. Imam pitanje, što ga trenutno zanima? Gdje mu mogu poslati darove? Ozbiljna sam, napisala je tako jedna korisnica.  

- Obično ne pokazujem emocije niti se uzrujavam, ali kad ljudi ne dolaze na dječje zabave, to me natjera da plačem, napisao je drugi korisnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?